19 november, Lezing Luca Volpe bij Dynamite Magic (velden)

Discussie in 'Agenda' gestart door René Geelen, 13 jul 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Added to Calendar: 19-11-16, 19-11-16
 1. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Luca Volpe is de meest bekende Mentalist van Italië door de samenwerking met wereldberoemde goochelaars. Zijn werk voor de mentalistenwereld heeft hem internationaal succes opgeleverd en zijn boeken en dvd's zijn duizenden malen verkocht en de effecten zijn opgenomen on acts van de meest bekende mentalisten wereldwijd. Luca reist om de wereld op cruiseschepen, in hotels en voor zakelijke shows. De bekende "psychic entertainer" Neal Scryer beschreef Luca Volpe als de “Rembrandt of Mentalism”.

  Wat gaat je zien en leren?
  Luca Volpe’s lezing is een presentatie van close up en toneelroutines uit zijn eigen professionele repertoire. De routines zijn honderden malen getest voor live publiek en 100% commercieel inzetbaar én ook nog eens gemakkelijk te vertonen. Dit zijn geen "trucjes voor goochelaars" maar volledige professionele routines voor de serieuze mentalist volledig gericht op de toeschouwers.

  De lezing bestaat uit twee delen, het eerste deel duurt ongeveer 35 minuten en bevat de volledige routines / vertoningen. In het tweede deel zal Luca alle effecten uitleggen tot in het kleinste detail, extra tips en psychologische extra's meegeven. Dit deel duurt ongeveer 1 uur. De totale lezing zal dus ongeveer max. 2 uur duren. Uiteraard kun je na afloop van de lezing ter plekke de allernieuwste creaties van Luca aanschaffen tegen scherpe prijzen!

  Luca Volpe “The Routines”
  • The Lucky Envelope
  • Psychometry Drawing
  • Pin Code Revelation
  • E.S.Periment
  • The Ultimate Book Test Act
  • The Key of Fate

  Bovenstaande routines gaat Luca volledig uitleggen inclusief volledige scripts (teksten) en extra tips. Alle routines vereisen geen speciale gimmicks of materialen en zijn plat mee te nemen, een van de hoofddoelen welke Luca nastreeft in zijn acts. Hij werkt namelijk het liefst met een complete show welke in een klein koffertje past. Voor het eerst ooit legt hij zijn routine "the “Key of Fate” uit. Een toneelroutine welke hij al vele jaren geheim houdt, alleen de uitleg van deze routine is de lezingprijs al meer dan 10 x waard, deze routine heeft goochelaars en mentalisten overal ter wereld verbaasd!

  -Wanneer : Zaterdag 19 November 2016 om 16.00 uur
  -Waar : Dynamite Magic Shop (NL)
  -Kosten : EUR 20,00 p.p.

  Kaartjes reserveren kan via deze link.
   
 2. MaartenN

  MaartenN Goochelaar

  Lid geworden:
  25 jun 2015
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  14
  Ik ga er heen. Ben reuze benieuwd wat we daar allemaal gaan zien.
  Waarschijnlijk weer met een vol hoofd en veel inspiratie terug naar huis.
   
 3. MaartenN

  MaartenN Goochelaar

  Lid geworden:
  25 jun 2015
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  14
  Wat een gave lezing was dat! Mooi boek van hem meegenomen.
  Kan niet wachten om zijn tips te gebruiken.
   
 4. MaartenN

  MaartenN Goochelaar

  Lid geworden:
  25 jun 2015
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  14
  Naderhand zijn we met z'n tweeën nog gaan eten in het restaurant van zijn hotel in Dusseldorf. We hebben nog uren gepraat over mentalisme en alles wat er bij komt kijken. Zeer leerzame ervaring!
   
  Marc o vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina