20-22 oktober, NMU Goochelkamp voor de jeugd (Lunter)

Discussie in 'Agenda' gestart door Martijn van Berkel, 2 mrt 2017.

Added to Calendar: 20-10-17
 1. Martijn van Berkel

  Martijn van Berkel Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  15 jun 2003
  Berichten:
  1.182
  Leuk Bevonden:
  174
  Jaarlijks organiseert de Stichting Nederlandse Magische Unie (NMU) een goochelkamp voor de jeugd. Dit wordt gehouden in de herfstvakantie in groepsverblijf De Wildwal, Galgenbergweg 3 in Lunteren (vlak bij Ede op de Veluwe). Deze kampen staan ook bekend onder de namen “NMU op-stap-weekeind” en “Magic in uitvoering”.

  Hat aantal deelnemers bedraagt de laatste jaren meestal 45 in de leeftijd van 10 – 18 jaar. Ben je ouder kun je meedoen als je eerder ook al bent geweest. Gemiddelde leeftijd is 13/14 jaar. Meisjes kunnen meedoen. Dit kamp is strikt genomen voor jeugdleden van bij de NMU aangesloten verenigingen en leden van de NMU Magic Club.

  Ieder jaar doen ook 6 – 10 Belgische jeugdleden mee, die afkomstig zijn van Belgische zusterverenigingen. Ben je geen lid, maar wil je toch meedoen kun je je wel aanmelden. We hopen dan dat je na het kamp bij de NMU komt.

  Het begint altijd aan het eind van de vrijdagmiddag en het kamp wordt afgesloten met een toneelvoorstelling voor familie op de zondagmiddag.

  Meer info: http://www.denmu.nl/goochelkamp/
   

Deel Deze Pagina