29 mei, Workshop Luke Jermay bij Dynamite Magic Shop (Velden)

Discussie in 'Agenda' gestart door René Geelen, 4 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Added to Calendar: 29-05-16
 1. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Exclusief voor Nederland in 2016!

  Luke Jermay vertoont al 15 jaar lang krachtige mentale effecten. Hij heeft met zijn one-man show " Mind Reader" op de Strip in Las Vegas gestaan, kreeg waanzinnige reviews voor zijn show "Sixth Sense" in London en tourde met zijn Theatrical Mind Reading Shows door Engeland. Luke is tevens magic consultant voor bekende en succesvolle namen in deze wereld zoals Derren Brown en Dynamo. Hij was tevens consultant (en ook zelfs te zien) in de prijswinnende serie "The Mentalist" en schreef 6 hardgebonden boeken vol origineel mentaal materiaal.

  Het "Edinburgh Evening News" reviewde Jermay’s one man show ‘Sixth Sense’ met 5 Sterren en noemde hem *‘utterly astonishing in the extreme’* Het Times Newspaper zei; *"My jaw dropped repeatedly... Jermay puts us in a state where we can wonder whether life has more possibilities than we thought it did an hour before"* De Sun Newspaper het volgende: *"Jermay is mind blowing. You would be out of your mind to miss this show!"*

  Nu ben jij zelf uitnodigd om de man achter deze grote mirakels te ontmoeten. In deze intensieve workshop (Luke komt speciaal voor de workshop en lezing vanuit de U.K.) waaraan slechts 15 mensen kunnen/mogen deelnemen leer je zijn aanpak en filosofie over het vertonen van mentalisme voor het publiek van deze tijd. Hij deelt zijn gedachten vanuit zijn live show-ervaringen maar ook hoe je een mentale act voor het theater kunt opbouwen en structureren en dan met de focus op de technieken en theoriën van de demonstraties van het "direct mind reading" en een "Questions & Answers Act" in verschillende vormen.

  De workshop bevat een complete 30 minuten durende Q & A act welke in je broekzak past, geen pre-show werk nodig heeft en op ELKE locatie en setting werkt. Het zou wel eens de meest gemakkelijke maar ook meest krachtige routine kunnen zijn welke je dit jaar zult leren. Dit is PROFESSIONEEL MATERIAAL welk Luke dagelijks gebruikt tijdens zijn professionele acts en wat nergens anders te verkrijgen is, in welke vorm dan ook.

  Dit is de enige workshop welke Luke gaat verzorgen in Nederland in 2016 - dus mis deze niet. De workshop zal plaatsvinden op ZONDAG 29 MEI van 13.00 - 18.00 uur en is beperkt tot 15 personen. Tickets kosten EUR 100,00 en dienen vooraf gereserveerd en betaald te worden zodat ook alle 15 plaatsen daadwerkelijk benut zullen worden.

  -Wanneer : Zondag 29 Mei 2016 van 13.00 - 18.00 uur
  -Waar : Dynamite Magic Shop (NL)
  -Kosten : EUR 100,00 p.p.


  Reserveren kan hier, vol=vol!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina