30 mei, Lezing Luke Jermay bij Dynamite Magic Shop (Velden)

Discussie in 'Agenda' gestart door René Geelen, 4 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
Added to Calendar: 30-05-16
 1. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Exclusief voor Nederland in 2016!

  Stel voor dat je de kans krijgt om een paar uur adviezen, tips en routines te leren van een persoon, en dan niet zomaar een persoon maar iemand die je uiterst bijzondere zaken leert. Volg deze lezing en na een paar uur met hem samen te hebben doorgebracht heeft hij je een COMPLETE MENTALISME SHOW geleerd. En dat is nog niet alles, de lezing stelt je in staat om met nagenoeg geen investering en amper wat voorwerpen een complete show neer te zetten waarvoor je een professionele prijs kunt vragen!

  Denk niet langer na! Deze persoon bestaat echt en kan jou dit alles leren...en nog veel meer! Deze persoon is genaamd LUKE JERMAY en hij gaat dit jaar maar één lezing verzorgen in Nederland en wel bij Dynamite Magic Shop!

  Luke Jermay geeft je de krachten en technieken om zogenaamd gedachten te kunnen lezen. En niet zomaar gedachten maar gedetailleerde gegevens zonder stooges, coldreading of preshow. Luke leert je zo'n sterke effecten dat elk skeptisch publiek zich de haren uit het hoofd zal trekken na het zien van deze effecten..ze kunnen deze namelijk niet verklaren. Jermay zal geheimen delen welke hij nog niet eerder heeft uitgebracht, gedeeld of in een lezing heeft gedaan. Geheimen welke je gedachtengang over het mentalisme voorgoed zouden kunnen veranderen.

  Het "Edinburgh Evening News" reviewde Jermay’s one man show ‘Sixth Sense’ met 5 Sterren en noemde hem *‘utterly astonishing in the extreme’* Het Times Newspaper zei; *"My jaw dropped repeatedly... Jermay puts us in a state where we can wonder whether life has more possibilities than we thought it did an hour before"* De Sun Newspaper het volgende: *"Jermay is mind blowing. You would be out of your mind to miss this show!"*

  Jermay beloofd je een verbluffende mix van originele en oersterke mentale effecten. Jermay's live lezing focust zich volledig op zijn gedachten-lees demonstraties welke hij normaal dagelijks vertoont aan zijn betalende publiek. En jij hebt deze avond de kans dit ook te leren, mis die kans niet!!!

  -Wanneer : Maandag 30 Mei 2016 om 20.00 uur
  -Waar : Dynamite Magic Shop (NL)
  -Kosten : EUR 20,00 p.p.


  Reserveren kan via deze link!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina