Besloten forum

Discussie in 'Algemeen' gestart door Ruben Goossens, 26 apr 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Ruben Goossens

  Ruben Goossens Goochelaar

  Lid geworden:
  9 mrt 2016
  Berichten:
  25
  Leuk Bevonden:
  2
  Goedemiddag iedereen,

  Dit is waarschijnlijk al zoveel keer aan bod gekomen, maar ik zou het bij deze toch nog even graag aanhalen.
  Ik ben een zeer gedreven (leerling) goochelaar. Er gaat geen dag voorbij dat ik mijn kaarten niet vastheb. Ik lees continu boeken, kijken dvd's en ga maar verder. Je leert hier natuurlijk ook goed door bij.
  Ik zocht echter gelijkgestemden en dacht deze gevonden te hebben in dit forum. Ik was hier dan ook met volle moed aan begonnen. Echter kreeg ik al redelijk snel het deksel op de neus toen ik merkte dat er ook een besloten deel bestond. Het gedeelte waar ik, naar mijns inziens, het meest aan ging hebben.
  Ik heb dan ook vrijwel onmiddellijk een mail gestuurd om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte. Ik weet dat hier regels aan vasthangen, dus ik verwachte ook niet direct een ja. Het is echter zo dat ik nooit antwoord heb gehad. Dus ik heb geen idee wat dat wil zeggen.
  Komt daar nog bij dat je een x aantal posts moet halen. Ik weet niet hoe het er in besloten deel aan toegaat, maar ik kan hier vrijwel niets zinnigs toevoegen. Gewoon topics starten om meer posts te hebben lijkt me ook zinloos. Plus, het is hier soms wachten en wachten op een topic waar wel degelijk iets valt op toe te voegen.

  Ik had graag toegang gehad, al weet ik dat ik hier niets in te zeggen heb. Toch had het fijn geweest om wat meer toe te kunnen voegen, of me wat meer te engageren voor dit alles hier.

  Ik wil hier ook absoluut niet mee klagen. Maar het enthousiasme waarmee ik hier aankwam is toch geleidelijk aan het wegebben.

  Met vriendelijke groeten

  Ruben
   
  Andre van Tichelen vindt dit leuk.
 2. Danny Joseph

  Danny Joseph Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  31 aug 2004
  Berichten:
  4.054
  Leuk Bevonden:
  990
  Hoi Ruben,

  Ik ben even door je posthistorie gegaan; het gaat namelijk niet om het aantal berichten, maar om de kwaliteit ervan. Inderdaad heeft dat wel een bepaald aantal nodig willen we daar een goed beeld van kunnen vormen, maar wat de één in 20 berichten kan laten zien, kost de ander 50.

  Lang verhaal kort: je hebt per direct toegang tot het besloten gedeelte. Veel plezier!
   
  Jo De Rijck vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina