Crowdfunding voor goochelaars

Discussie in 'Algemeen' gestart door Chris Bordet, 17 aug 2015.

 1. Chris Bordet

  Chris Bordet Goochelaar

  Lid geworden:
  10 feb 2015
  Berichten:
  6
  Leuk Bevonden:
  6
  [​IMG]


  Beste goochelcollega's,

  Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen van de nieuwe voorstelling van Duo Dodo. Duo Dodo is een goocheltheatergroep, bestaande uit Woedy Woet (spel en illusies), Sieuwert Zwaagstra (techniek), Shira Keller (regie) en ik zelf. De voorstelling gaat al over 3 weken in première: op 7 september op het Amsterdam Fringe Festival. Sowieso wil ik jullie graag uitnodigen.

  Voordekunst
  Omdat we heel toffe plannen hebben, maar vrijwel geen budget, zijn we een actie begonnen op voordekunst.nl, een crowdfundingsplatform voor kunstenaars en theatermakers. Met het geld dat we ophalen willen we een vliegillusie bouwen, zodat je de dodo voor het eerst in de geschiedenis kunt zien vliegen. Met een kleine bijdrage kun je ons enorm helpen.


  Deze week is je bijdrage dubbel zoveel waard!

  Vandaag kregen we geweldig nieuws: het VSB-Fonds gaat onze voorstelling steunen! Elke euro die jij tussen maandag 17 en vrijdag 21 augustus doneert, wordt door VSB verdubbeld! Als we dus in de komende week 1.000 euro ophalen, hebben we in 1 week ons doelbedrag van 2.000 euro gehaald!

  Wat krijg jij ervoor terug?
  Voor wat hoort wat. Daarom hebben we een hele reeks tegenprestaties bedacht, van kaartjes voor de voorstelling tot je eigen goochelshow op maat.

  Hoe help ik?

  Je steunt ons al vanaf 10 euro. Daarboven kun je helemaal zelf beslissen hoeveel je de dodo's waard vindt ;-)
  Daarnaast zijn de dodo's een 'goed doel' (echt!). Dat brengt allemaal fiscale voordelen met zich mee. Alle info hierover vind je hier.

  Tot slot

  Heel erg bedankt dat je dit bericht helemaal hebt willen lezen. Voel je niet bezwaard als je ons niet kunt helpen. Maar mocht je 10 euro kunnen missen: weet dat we je eeuwig dankbaar zijn!
  Doneren kan hier: https://voordekunst.nl/projecten/3512-dodo-the-resurrection-fringe-2015

  Hopelijk tot ziens op het Fringe Festival!


  Magische groet,

  Chris
   
  Maurice Meijer M&M en David Huizinga vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina