Dag mede-goochel-enthousiastelingen

Discussie in 'Even Voorstellen' gestart door ErwinHopman, 30 okt 2015.

 1. ErwinHopman

  ErwinHopman Goochelaar Sim Salabim

  Lid geworden:
  30 okt 2015
  Berichten:
  5
  Leuk Bevonden:
  0
  Ik heb mij vandaag aangemeld op dit forum, ik al jaren lang bezig ben met goochelen als hobby en het mij leuk lijkt om met andere enthousiastelingen in contact te komen en te brainstormen over onze gezamenlijke liefde.
  Ik wil anderen helpen om verder te komen, wil op andere gebieden graag van anderen leren. Ideeën uitwisselen en verder komen in dit mooie vakgebied!

  Het allereerste moment dat ik enthousiast werd voor goochelen was toen ik zes jaar oud was en vol verbazing mijn oom gadesloeg die ogenschijnlijk een broodmes inslikte en uit zijn navel weer tevoorschijn haalde. Ik kon dit beeld niet loslaten en na wat jaren de kindergoochelboeken in de bieb te hebben verslonden heb ik mijn eerste echte Engelstalige goochelboek gekocht (Tarbell course). Hierna volgden nog vele andere goochelboeken en dvd's (card college, Mark Wilsons Course in Magic, Michael Ammar's DVD series etc.). Ik heb veel verschillende hobby's gehad maar goochelen staat vanaf die tijd onbetwist altijd op nummer 1.

  Ik ben benieuwd naar de ideeën, meningen en lessen van goochelend Nederland en wil hierin ook mijn steentje bijdragen. Ik hoop dat ik mijn enthousiasme kwijt kan op dit forum en dat dit een fijne belevenis wordt met jullie allen.
   

Deel Deze Pagina