Dutch Festival of Magic 2017

Discussie in 'Agenda' gestart door Charly Crama, 13 sep 2016.

?

Kom jij ook naar het Dutch Festival of Magic 2017? (Klik hieronder voor een Magician's Choice)

Peiling gesloten op 13 apr 2017.
 1. Ja, zeker weten! Dit wil ik uiteraard niet missen!

  85,7%
 2. Misschien! Ik laat mij graag nog overhalen door andere enthousiaste goochelaars!

  14,3%
 3. Nee, ik heb helaas al een andere afspraak, maar ik ga proberen deze te verzetten, zodat ik toch kan!

  0 stem(men)
  0,0%
 1. Charly Crama

  Charly Crama Charly Crama

  Lid geworden:
  9 apr 2004
  Berichten:
  379
  Leuk Bevonden:
  48
  Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 mei 2017 organiseert de Noord-Hollandse Bond van Goochelaars onder auspiciën van de Nederlandse Magische Unie (NMU) het nationaal Dutch Festival of Magic 2017!

  Met onder andere de open Nederlandse kampioenschappen goochelen in diverse categorieën, een brede keur aan lezingen en master classes, de meest vooraanstaande goocheldealers met hun nieuwste waar, de Europese strijd van Junior goochelaars voor de prestigieuze Hans Klok trofee én de kans voor jongeren om hun goochelhelden van de TV en nieuwe media te ontmoeten.

  Naar dit festival komt ook de allergrootste speelkaarten wonder van deze tijd en dé topper op YouTube, Shin Lim uit de USA laat je uit je dak gaan, zal je verbijsteren en je in ongeloof achterlaten.

  Naast Shin Lim is er ook een andere FISM topper geboekt! Ditmaal uit Zuid Korea! Wil je weten wie? Check dan snel www.dutchfestivalofmagic2017.nl

  Hoe meer mensen zich vroeg aanmelden voor het festival, des te meer toppers kan de organisatie boeken voor het Dutch Festival of Magic 2017! Dus kom jij ook??
   

Deel Deze Pagina