Even voorstellen, reynier jonkers

Discussie in 'Even Voorstellen' gestart door Reynier Jonkers, 29 jun 2014.

 1. Reynier Jonkers

  Reynier Jonkers Goochelaar

  Lid geworden:
  7 sep 2011
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  17
  Beste mensen,

  Een tijdje geleden heb ik me aangemeld op dit forum, maar ben er sinds die tijd niet echt actief op geweest.
  Bij deze wil ik me toch eventjes voorstellen:) Mijn naam is Reynier Jonkers, en ik ben sinds ongeveer een jaartje lid van de NBG. Goochelen is voor mij altijd al een passie geweest en ik ben hier dan ook al sinds mijn tiende actief mee bezig. Echter heb ik veelal in mijn eentje gegoocheld, en heb dan ook wel spijt dat ik niet wat meer de goochelwereld heb opgezocht. Maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen!!

  Mijn passie voor het goochelen doet zich over het algemeen in 'vlagen' voor. Zo kan ik 2 maanden niet goochelen, en er dan opeens 3 maanden non-stop elke dag mee bezig zijn. Ik denk dat er voor mij niets in het leven is dat mij zo vast kan grijpen als de goochelkunst. Het is dan ook mijn doel hier verder in te komen en vaker op te treden voor publiek, iets wat ik op dit moment niet echt doe. Ook wil ik een 'act' of in ieder geval een combinatie van routine's ontwikkelen die ik met zelfvertrouwen kan presenteren.

  Mijn interesse binnen het goochelen is relatief breed, maar de effecten die mij het meest aanspreken liggen vooral bij het mentalisme en close-up kaart magie. Ik vind het vooral belangrijk dat van een effect een bepaald 'mysterie' uitstraalt. Zo weet ik dat goochelen voor kinderen en comedy-effecten niet echt bij mij passen. Ik ben verder een groot bewonderaar van Tommy Wonder, vanwege zijn fantastische stijl en denken.

  Naast het goochelen ben ik afgestudeerd in het internationaal recht, en op dit moment mijzelf aan het afvragen wat ik nu precies in de toekomst wil gaan doen. Verder vind ik psychologie en de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog interessante leesonderwerpen, en doe ik in het weekend graag nieuwe ervaringen op of drink ik een biertje met vrienden.

  Tot zover mijn introductie!

  Ik hoop nog veel aan dit forum te hebben en op te steken.

  Reynier
   
 2. Jean-Paul

  Jean-Paul Goochelaar

  Lid geworden:
  23 jun 2003
  Berichten:
  3.441
  Leuk Bevonden:
  1.362
  Welkom op het forum Reynier.
  Als goochelen voor jou een passie is dan zit je op goochelaars.com wel op de juiste plaats.
  Heel veel andere vakidioten van diverse pluimage dragen hun steentje bij aan deze groeiende online community.

  Met mentalisme, wat voor stijl heeft je voorkeur?
  Luchtig mentalisme, of het wat zwaardere werk?
   
 3. Marc o

  Marc o Goochelaar

  Lid geworden:
  19 sep 2013
  Berichten:
  786
  Leuk Bevonden:
  223
  Van harte welkom.

  Ben net als Jean-Paul benieuwd naar welke stijl van mentalisme je voorkeur uitgaat en wat je tevens op de dat vlak vertoond/beoefend.
   
 4. Stapper

  Stapper Goochelaar

  Lid geworden:
  1 jan 1970
  Berichten:
  1.757
  Leuk Bevonden:
  653
  Nogmaals welkom :D
   
 5. Reynier Jonkers

  Reynier Jonkers Goochelaar

  Lid geworden:
  7 sep 2011
  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  17
  Qua mentalisme vind ik het belangrijk dat de toeschouwer het idee krijgt dat de dingen die ik doe daadwerkelijk mogelijk zouden kunnen zijn. Dit kan onder andere door de bekende "psychologische principes" zijn, maar ik een klein vleugje van de paranormale wereld kan geen kwaad vind ik;) Je zou het een beetje kunnen samenvatten als de stijl van Richard Osterlind, wat meer laid-back en "I don't even know how I do it" dus. Maar ik ben ik, dus je zult een keer naar de NBG moeten komen hoe luchtig je het al dan niet is;)
   

Deel Deze Pagina