Goochelaars.com sponsort workshop bij NMU Jeugdweekend

Jordi.IJzerman

Member+
17 jan 2011
69
11
8
23
Leusden
Het is weer oktober en de herfstvakantie staat voor de deur, tijd voor het jaarlijks terugkerende magische weekend, het NMU Jeugdweekend in Lunteren. Elk jaar verzamelen zich in de groepsaccommodatie de Wildwal zo'n 40 deelnemers die tijdens dit weekend deel kunnen nemen aan verschillende workshops, kunnen werken aan hun presentatietechnieken en kunnen werken aan de act die ze tijdens de afsluitende eindshow op zondag voor de ouders willen opvoeren. Vanaf begin van de middag is het kernteam al druk in de weer met de opbouw van de locatie. Opbouw van het podium, versieren van de locatie, in orde brengen van licht en geluid enz. enz.
Vanaf ongeveer half vijf beginnen de eerste deelnemers binnen te druppelen, langzaam wordt het drukker. Als iedereen binnen is en zijn plekje heeft uitgezocht opent Dennis Renardel de Lavalette (ofwel Dennis met de lange naam ) samen met Arjan van Vembde het weekend en starten we met het kennismakingsspel.

Dit jaar mochten we Igor de Kort, Ab Schouten, Woedy Woot, Peter Pelikaan, Ray Joel, Michael Divano, Danny Luyten, Simon van Rhee & Lukas Verstraete, Hilbert Geerling, Guido & Marco, Pieter de Jong en Kevin Ike & Jordi IJzerman als instructeur verwelkomen. Mocht ik toch nog iemand vergeten zijn, sorry daarvoor, het aantal instructeurs wordt elk jaar meer lijkt het wel.

Na een overvol programma op vrijdagavond was het alweer snel laat. Als Dennis dan op zaterdagochtend vroeg traditiegetrouw besluit het gehele kamp te verblijden met een serenade op trompet was het weer een korte nacht. Maar de gezelligheid en het enthousiasme van de deelnemers vergoed dat allemaal weer.

Op zaterdag wordt er naast veel workshops ook heel hard gewerkt aan de acts voor de eindshow. Ook wordt er veel vrij gegoocheld onderling. Nieuw was dit weekend een speciale workshop over het gebruik van loops. Met deze gimmick kun je diverse objecten laten zweven of bewegen op commando. Dank aan Goochelaars.com voor het sponseren van de zonnebrillen voor deze workshop. Tijdens deze workshop hebben wij (Kevin Ike en Jordi IJzerman de jeugd de basics geleerd zoals een kaart laten zweven, een kaart uit een spel laten schuiven maar ook het laten bewegen van een bril. Voor de deelnemers die er niet genoeg van konden krijgen hadden wij nog een mentaal effect waar bij ook loops werden gebruikt.

6396

Zondag stond zoals altijd in het kader van de eindshow. Mooi om de deelnemers vol overgave hun act te zien presenteren op het podium, compleet met licht en geluid. En zoals altijd met een daverend eindapplaus. Het was weer een succesvol en gezellig weekend.

Gedurende dit hele weekend werd de catering verzorgd door Jane & Jan van Stralen en Mathilde van der Voort. Helaas was dit het laatste jaar dat we van hun culinaire kunsten konden genieten. Wij willen ze namens alle deelnemers aan het kamp ontzettend bedanken voor alle heerlijke maaltijden die ze door de jaren heen hebben bereid voor ons!
 

Alex Buijk

Member+
Medewerker
10 mrt 2011
503
195
43
37
Leuk verslag van een zo te horen mooi weekend.
En uiteraard hebben wij van goochelaars.com graag een steentje (zonnebril) bijgedragen.
 
  • Like
Reactions: Maarten Bruins