Hoi allemaal

Marco ...

Member+
2 jun 2005
375
8
18
provincie Utrecht
Volgens mij ooit in een heel ver verleden al eens voorgesteld.

Ik ben Marco, niet geheel onbekend met goochelen. Ooit in '96 begonnen met goochelen en woonde toentertijd in Zwolle. Zwolle had toen een eigen goochel/feestwinkel (Henk van Zon) waar ik een prima sponsor voor was . In de tijd dat ik in Zwolle woonde was ik lid bij Goochelvereniging Aladdin. ergens rond ‘98/‘99 ben ik naar het hoge boze noorden verhuist en werkzaam geraakt in de horeca. Ik heb in diverse hotels en restaurant gewerkt als gastheer, eerste medewerker bediening, restaurant manager. De skill goochelen kwam hier goed aan te pas en heb hier het een en ander aan ervaring opgedaan. Nu woon ik ondertussen al ruim 16 jaar in Mijdrecht samen met mn vriendin en ben ik werkzaam voor een van werelds grootste logistieke specialist en heb ik de verantwoording als teamleader EMEA Inventory control van een high tech multinational.

In de afgelopen 16/17 jaar heb ik heel weinig met goochelen gedaan, maar sinds kort is het weer aangewakkerd en ben ik flink aan het oefenen. Ook ben ik nu ballotant bij Goochelclub NBG.

Wat je mij het meest zult zien doen en waar mijn interesse ligt zijn de traditionele trucs en gok routines en dit met een normaal spel kaarten.