HOLLAND’S GOT TALENT KOMT TERUG EN ZOEKT MAGIE!

Discussie in 'Algemeen' gestart door Holland's Got Talent, 10 sep 2015.

 1. Holland's Got Talent

  Lid geworden:
  23 feb 2014
  Berichten:
  15
  Leuk Bevonden:
  4
  HOLLAND’S GOT TALENT KOMT TERUG EN ZOEKT MAGIE!

  Binnenkort start het zesde seizoen van Holland’s Got Talent bij RTL4! Ook dit seizoen zijn wij weer op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury.


  Herinner jij je bijvoorbeeld winnares Amira nog? Dit bijzondere talent tourt momenteel wereldwijd! Maar niet alleen Amira heeft veel aan haar deelname te danken, denk ook aan acts als: Leon Lissitza (zanger), Kid Infusion (danscrew), Liptease (band), Scott Bovelander (jongleur), Tatjana (paaldanseres), Airjay (vuurspuwer),TP4Y (girlband), Boy Looijen (rhönrad) en Zinzi & Evertjan (hand op hand acrobatiek) etc.

  Voorgaande seizoenen heeft Holland’s Got Talent al bewezen een uitstekende plek te zijn om je act in de spotlights te zetten. De mogelijkheden met licht, props en muziek zijn enorm, waardoor je een ultieme show kunt neerzetten. Het miljoenenpubliek zorgt natuurlijk voor extra bekendheid!

  Voorgaande seizoen mochten wij al veel magic-acts verwelkomen. Zoals bijvoorbeeld 'Tim', klik hier voor zijn auditie. Ben jij of ken jij hét nieuwe magische talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmeldingen en tips tegemoet. Wie weet is de winnaar van 'Holland's Got Talent 2016' een magic act!

  Iedereen is welkom bij Holland's Got Talent!

  Aanmelden is mogelijk via: http://www.rtl.nl/hollandsgottalent

  Vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met de vaste talentscout van 'Holland's Got Talent': Marco van Os 035-6785089 / marco@bluecircle.nl

  [​IMG]
   

Deel Deze Pagina