Jeffersonic stopt ermee

Discussie in 'Even Voorstellen' gestart door Jeffersonic, 15 apr 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jeffersonic

  Lid geworden:
  15 apr 2015
  Berichten:
  1
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste goochelaars/illusionisten/mentalisten of hoe jullie dan ook maar genoemd willen worden XD. Ik heb hier een account aangemaakt omdat ik dacht dat ik dan op het marktplaats gedeelte terecht zou kunnen. Echter blijkt dit dus niet helemaal zo te werken.

  Ik heb een jaar geleden in een impuls een hele set aangeschaft voor het doen van kaarttrucs en, ondanks dat ik er een paar maanden mee bezig ben geweest, erachter gekomen dat het toch niet mijn ding is.

  Vandaar dat ik nu dus deze set, die lag te verstoffen, wil verkopen. Ik hoop dat dit voor deze ene keer wordt toegestaan om hier de link te plaatsen van mijn advertentie. Ik zal na verkoop indien mogelijk mijn account verwijderen om niemand hier verder tot last te zijn of iets dergelijks. Ik weet dat sommige fora niet van dit soort praktijken houden maar aangezien dit mij de meest geschikte plaats leek om deze set te kunnen verkopen waag ik het erop.

  MODERATOR: Link verwijderd


  Groeten van een jongeman aan wie deze mooie hobby niet besteed bleek te zijn XD.
   
  #1 Jeffersonic, 15 apr 2015
  Laatst bewerkt door een moderator: 15 apr 2015
 2. Danny Joseph

  Danny Joseph Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  31 aug 2004
  Berichten:
  4.054
  Leuk Bevonden:
  990
  Jeffersonic,

  Ik heb je link verwijderd, omdat je met het plaatsen ervan de forumregels lijkt te proberen te omzeilen. Ik kan je wel als tip geven de Facebook-pagina "Goochelaars Marktplaats" op te zoeken.
   
  John van der Lely vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina