Line-up Nieuwe Uri Geller.

Discussie in 'Algemeen' gestart door Maurice Meijer M&M, 7 jan 2009.

 1. Maurice Meijer M&M

  Maurice Meijer M&M Goochelaar

  Lid geworden:
  5 jun 2004
  Berichten:
  760
  Leuk Bevonden:
  216
  Beste allemaal,

  Is er al enige duidelijkheid wie er in de Nieuwe Uri Geller zijn of haar kunsten gaan vertonen???
  Als er een line-up is zet deze dan svp online.

  Mvg,
  Maurice
   
 2. Mister Magic

  Mister Magic Goochelaar

  Lid geworden:
  15 jun 2003
  Berichten:
  625
  Leuk Bevonden:
  10
  ik heb vooraf gezien dat dit niets voor mij is.......
  ben ik nu paranormaal (of mag ik lekker para abnormaal blijven)
   
 3. Enteny Wega

  Enteny Wega Goochelaar

  Lid geworden:
  15 dec 2005
  Berichten:
  276
  Leuk Bevonden:
  46
  Heyz,

  Yep, de line-up is zeker bekend, alleen nog niet voor de buitenwereld. Vrijdag avond wordt het allemaal duidelijk. Verwacht niet dat hier zomaar de line-up komt, daar dit geheim blijft en men hiervoor getekend heeft!

  Free Your Mind!!
   
 4. Danny Joseph

  Danny Joseph Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  31 aug 2004
  Berichten:
  4.054
  Leuk Bevonden:
  990
  Dan zal ik maar even verklappen dat Christian Farla a.s. vrijdag in de show zal zitten.

  Ik breek hiermee geen enkel contract; kreeg het in een niet aan mij persoonlijk gerichte e-mail van (...), dus ik neem aan dat het hier vrijelijk gepost kan worden.
   
 5. Michel van Grinsven

  Lid geworden:
  3 aug 2005
  Berichten:
  1.194
  Leuk Bevonden:
  62
  En Ronald Moray en Peter Vogel zijn er ook!
   
 6. EVI

  EVI Illusion Entertainment Designer

  Lid geworden:
  21 mrt 2005
  Berichten:
  543
  Leuk Bevonden:
  70
  Er zijn al deelnemers die openlijk vertellen dat ze meedoen met Uri Geller. En ze delen al vrijkaarten uit, met de opmerking (uiteraard) dan wel op ze te stemmen. De lijst met deelnemers is onderhand bij heel veel mensen bekend en de strijd is inmiddels al begonnen.
   
 7. Martin Theuns

  Martin Theuns Goochelaar

  Lid geworden:
  21 mrt 2005
  Berichten:
  119
  Leuk Bevonden:
  12
  Morgen, 8 januari, wordt de eerste deelnemer bekend gemaakt. Een 12 jarig meisje.........
   
 8. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Ik weet nagenoeg alle namen, vandaag was er weer een deelnemer in de winkel...en dat maakt mijn lijstje compleet tot 9 deelnemers welke het verteld hebben aan ons zodat we medewerking konden verlenen / konden meedenken.

  Ik heb van diverse deelnemers vernomen dat het dit jaar anders gaat en ze inderdaad verschillende types zoeken in verschillende leeftijden.....meer kan ik niet over zeggen...

  René
  Dynamite Magic Shop.com
   
 9. Maurice Meijer M&M

  Maurice Meijer M&M Goochelaar

  Lid geworden:
  5 jun 2004
  Berichten:
  760
  Leuk Bevonden:
  216
  Vergeet niet dat we hier goochelaars onderling spreken, we zijn hier geen leken meer. Maar heb er zin in en laat me verassen. De namen die ik inmiddels heb mogen horen zijn goed en de verwachting is hoog.
   
 10. Waarom doet iedereen zo spastisch, noem gewoon naam en toe naam. Het gaat hier toch niet om staatsgeheimen. Als je het niet wil zeggen, reageer dan niet, maar zeg niet: ik weet het lekker wel maar ik zeg toch lekker niets.
   
 11. Martijn van Berkel

  Martijn van Berkel Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  15 jun 2003
  Berichten:
  1.182
  Leuk Bevonden:
  174
  Elke deelnemer riskeert een boete van 25.000 euro, wanneer zijn naam voor de show uitlekt. Begrijpelijk dus dat er hier geen namen opgesomd worden.
   
 12. Ray

  Ray Goochelaar

  Lid geworden:
  1 jan 1970
  Berichten:
  868
  Leuk Bevonden:
  237
 13. sander

  sander Goochelaar

  Lid geworden:
  13 aug 2003
  Berichten:
  222
  Leuk Bevonden:
  11
  @ Dennis

  Volledig mee eens.

  Dat belachelijke geheimzinnige gedoe altijd.
  Bij defensie laten ze laptops en usb sticks met staatsgeheimen rondslingeren maar die paar namen mogen koste wat kost niet bekend worden.

  wat een afgang..
   
 14. Maurice Meijer M&M

  Maurice Meijer M&M Goochelaar

  Lid geworden:
  5 jun 2004
  Berichten:
  760
  Leuk Bevonden:
  216
  Zojuist bij SBS 6 shownieuws een stukje van Patty gezien. ze was op bezoek bij een repetitie van de 12 jarige Yesse. Met Patty deed zij het effect, waar ze met haar wijsvinger Patty laat zitten. Ze kan niet opstaan uit de stoel.

  Yesse gaat dingen doen met Kinetische energie.
  En Patty verklaarde dat ze op 4 jarige leeftijd met haar handen zandkastelen maakte zonder het zand aan te raken.
  Dat zou ik eigenlijk wel graag willen zien.
  Als ze dat met 4 jaar al deed moet dat nu een fluitje van een cent zijn :)

  Ben erg nieuwsgierig en kan niet wachten.
   
 15. Minze Dijksma

  Minze Dijksma Goochelaar

  Lid geworden:
  12 mrt 2006
  Berichten:
  552
  Leuk Bevonden:
  78
  Uri Geller vindt Patty Brard een 'freak'
  (Novum) - Uri Geller denkt het zijne van de Nederlandse presentatrice Patty Brard. "Zij is op een positieve manier een beetje een freak, omdat zij dingen doet die andere vrouwen nooit zouden doen", meent de mentalist. "Ik houd van de lef van Patty." De presentatrice liet zich tijdens het eerste seizoen van de show De Nieuwe Uri Geller onder meer met komkommers in haar handen en mond vastbinden, waarna een geblinddoekte man de groente doormidden hakte.
  Brard hoeft niet meer bang te zijn. Zij is niet langer te zien als proefkonijn, maar presenteert naast Tooske Ragas het tweede seizoen van de show, die op 9 februari JANUARI van start gaat.
  Tijdens de show, die ook in landen als Israël, Turkije en Rusland te zien is, strijden twaalf kandidaten met bijzondere gaven tegen elkaar om zich de nieuwe Uri Geller te mogen noemen. Wederom komt de 62-jarige mentalist zelf met acts, die hij naar eigen zeggen nog nooit heeft uitgevoerd. "Er gaan dingen gebeuren bij mensen thuis", laat hij weten. "Bloemen kunnen groeien, heet worden en van kleur veranderen." De kijker zal gevraagd worden om bloemen in de buurt van de televisie te houden.
  De nieuwe reeks wordt volgens de Israëliër, die zijn shows beschrijft als 'entertainment op het hoogste niveau', nog spannender. "Ik heb een dvd gekregen met daarop de acts van de nieuwe deelnemers en ik kan je vertellen dat de meeste acts apart, fantastisch en gevaarlijk zijn. Ik verbaas mij erover dat SBS 6 het aandurft om zo veel gevaarlijke acts te vertonen op televisie. Het Nederlandse publiek zal zonder twijfel gefascineerd zijn."
  De mentalist, die in de jaren zeventig grote bekendheid vergaarde met onder meer het ombuigen van lepels, zegt net zo weinig van de opgevoerde acts te snappen als het publiek. "Ik ben net als de mensen thuis een toeschouwer, omdat ik niet weet hoe de deelnemers hun act doen. Ik ben op precies dezelfde manier verrast als zij."
  Het is wederom aan de kijker om te bepalen wie zich de opvolger van Geller mag noemen. Tijdens de show voorziet hij iedere act van commentaar en geeft aan de deelnemer die tijdens de show de meeste indruk heeft gemaakt immuniteit, waardoor diegene die bewuste week niet weggestemd kan worden.
  Geller weet precies waaraan de winnaar van De Nieuwe Uri Geller moet voldoen. "De act die de deelnemers opvoeren, is voor mij van ondergeschikte waarde", vertelt hij. "Ik kijk naar hun karakter, persoonlijkheid en charisma, want degene die wint, is waarschijnlijk de meest charismatische performer. Je hoeft niet mooi te zijn, maar als je charisma uitstraalt win je de stemmen van de mensen thuis."
  De mentalist wil met de winnaars uit de verschillende landen waar de show wordt uitgezonden een zogenoemde wereldfinale organiseren in Las Vegas.
   
 16. René Geelen

  René Geelen Goochelaar

  Lid geworden:
  18 mrt 2004
  Berichten:
  711
  Leuk Bevonden:
  209
  Ik heb alle deelnemers beloofd geen namen bekend te maken, dus doe ik dat ook netjes...

  Dat ik er nog 3 mis was mij al duidelijk...:eek:)

  Over het feit de andere 9 deelnemers al bij ons aangeklopt hebben zijn we al trots genoeg...

  René
  Dynamite Magic Shop.com
   
 17. Zassie

  Zassie Goochelaar

  Lid geworden:
  30 nov 1999
  Berichten:
  1.663
  Leuk Bevonden:
  197
 18. Minze Dijksma

  Minze Dijksma Goochelaar

  Lid geworden:
  12 mrt 2006
  Berichten:
  552
  Leuk Bevonden:
  78
  Patty Brard is op ’oorlogspad’.

  De 53-jarige presentatrice wil er álles aan doen om met de SBS 6-show De nieuwe Uri Geller vanavond een kijkervoorsprong te nemen op X Factor van RTL 4, dat volgende week begint. „Het is mijn wraak”, zegt Patty strijdlustig.
  Patty lacht: „Ik heb een leuk idee voor de show. Bij de BN’ers zetten we thuis een camera neer zodat we hun vrienden, familie en geliefde filmen terwijl zij de gevaarlijke dingen moeten doen. Dat levert natuurlijk práchtige, echt emotionele beelden op.”
  „Het kwam bij me opborrelen tijdens mijn vakantie in Thailand”, vertelt Patty. „Ik ben net terug. Samen met mijn geliefde Antoine heb ik daar twee heerlijke weken gezeten. Om me helemaal te zuiveren heb ik er weer een vastenkuur gedaan. Dat scheelt weer een paar kilootjes en helpt me de zaken allemaal helder te zien.”
  „Ik ben op tv aan mijn tweede jeugd begonnen”, stelt Patty Brard. „Er was één spagaat bij Sterren Dansen op het IJs voor nodig om mijn carrière de boost te geven waar ik al die jaren zo hard voor heb geknokt. Bij SBS waren ze laaiend enthousiast over me en nog steeds. De komende weken is er geen dag dat ik niet op de buis kom. Wie had ooit gedacht dat ik dit op mijn ’oude dag’ nog allemaal zou mogen doen? En dat terwijl ik bij RTL ben afgedankt om mijn leeftijd.”
  „Eigenlijk wilde ik Uri Geller een jaartje overslaan”, bekent Patty. „Ik ben dól op de magie en de mysterie tijdens de shows. Maar ik sta doodsangsten uit omdat ik niet weet wat er gaat gebeuren, en dat kost me bij wijze van spreken tien jaar van mijn leven.”
  Patty slaat haar handen voor haar gezicht: „Helemaal sinds het vorig jaar grandioos mis ging. Ik assisteerde mentalist Hayashi en moest geblinddoekt een tros komkommers op zijn torso doorhakken… Van de zenuwen liet ik het zwaard op zijn borst landen. Als ik keihard had gehakt, had het hem echt zijn leven kunnen kosten. Ik heb er nóg nachtmerries van.”
  „Ik mag de show samen met Tooske Ragas presenteren. Ik leid het zogenoemde zenuwcentrum, wat Henkjan Smits vorig jaar deed. Hier komen alle bevindingen van de mensen thuis binnen. Daarnaast mag ik de bekende Nederlandse gasten begeleiden. En natuurlijk ga ik ze een beetje zenuwachtig maken voordat ze op moeten.”

  Zenuwen
  Gebaart: „Deze liveshow is een van de vele kronen op de succesvolle periode waarin ik nu zit. Al beginnen de zenuwen wel toe te slaan. In het script kwam ik wat lege bladzijden tegen. Toen ik de productie vroeg wat er op dat moment in de show gebeurt, kreeg ik een vaag antwoord. ’Jij gaat dan iets met Uri doen’, werd er gezegd. Ja, ja, dan weet ik natuurlijk wel hoe laat het is…”
  Patty is volop aan het repeteren voor de show van vanavond. Ze onthult: „Er doet een meisje van twaalf mee, ongelooflijk. Al vanaf haar vierde jaar is duidelijk dat ze telekinetische gaven bezit. Volgens haar vader, met wie ze samen haar act doet, is het meer dan eens voorgekomen dat kinderen gillend de zandbak uit renden. Dan liet zijn dochter het zand met haar hand omhoog komen. Van dit soort verhalen raak ik helemaal in vervoering. Ik geloof gewoon dat er meer is dan wij kunnen zien en bevatten.”
  Vervolgt: „Mensen zijn altijd maar op zoek naar verklaringen van acts, van mentalisme. Maar wat dóet het er precies toe wat het is? Je kunt het op zijn minst toch gewoon knap en vermakelijk vinden? Natuurlijk gaat er wel eens iets mis. Dan staat meteen de hele goegemeente klaar om te wijzen en te lachen: zie je wel dat Uri het niet kan? Wát een flauwe kul!”

  Geen woorden
  „Vanaf de allereerste handdruk was voor mij al duidelijk dat Uri en ik elkaar snappen. We hebben géén woorden nodig om elkaar te begrijpen.”

  Het grootste vraagteken van De Nieuwe Uri Geller is The Mask. Deze meest mysterieuze van de twaalf deelnemende mentalisten is zelfs bij Uri Geller onbekend. „Slechts twee mensen van de productie zijn op de hoogte van zijn identiteit. Hij repeteert met masker en zal ook tijdens de show zijn masker niet afdoen.” Patty Brard reageert: „Ik weet er ook niets van.”

  Bron:Telegraaf
   

Deel Deze Pagina