Lofboot

Minze Dijksma

Member+
12 mrt 2006
558
69
28
72
Wolvega
home.hetnet.nl
Ik heb afgelopen zondagmiddag de Lofboot bezocht.
Het was een unieke voorstelling met veel goochelen.
Zie info hier beneden.

LOFBOOT is een intieme theatervoorstelling met een mix van toneel en variété. Een confronterende reis van twee artiesten -tevens beste vrienden- die terugkijken op hun carrière. De één is Ritsko, dj-conferencier met groovy moves, de ander is Theo, goochelaar met melancholieke trekjes. Hun dromen waren 50 jaar geleden net als hun talenten groot, maar de vraag is, waar hebben zij toch de boot gemist?


Concept en spel: Ritsko van Vliet en Theo van der Geest
Beide speelden begin 2016 in de succesvolle “In de naam van de vader” over het leven van en met Ritsko van Vliet senior. Theo had de rol van de vader en Ritsko was zichzelf, de zoon.
Tekst: Sietse de Vries; regieadvies: Pieter Stellingwerf
Productie: VanVlietBeleving; design: Magisch Atelier
De speeldata in Theater de Bres:
22 en 23 maart om 20 uur.
23, 24 en 31 maart om 15 uur.
Kaarten à € 15,- zijn te RESERVEREN door de gewenste datum aan te klikken op theaterdebres.nl/agenda.
LOFBOOT is een initiatief van Stichting Teatro Magiko, die als doel heeft het versterken en breed toegankelijk maken van het Noordelijke podiumaanbod. Dat wil zij bereiken door het aangaan van vernieuwende samenwerkingen op het gebied van variété, muziek, theater en toneel. Alle producties zijn gericht op sociaal maatschappelijke ontwikkelingen. Het bestuur bestaat uit voorzitter Henk Dillerop, secretaris Marjan Poutsma, penningmeester Geert Vogelzang en lid Nanne de Jong.