Mindmasters op SBS 6

Discussie in 'Nieuws' gestart door Jean-Paul, 20 aug 2015.

 1. Enteny Wega

  Enteny Wega Goochelaar

  Lid geworden:
  15 dec 2005
  Berichten:
  276
  Leuk Bevonden:
  46
  Verstandige keuze! Zoals ik al eerder vermelde, deze show heeft geen bestaansrecht meer. Desniettemin vind ik het jammer voor de deelnemers. Zij hebben hier hard voor gewerkt en naar toegeleefd en waarschijnlijk nog een hoop dingen voor moeten opgeven.
  Tip: Geef je anders op bij HGT dit seizoen. Ik verwacht dit jaar hoge kansen bij de magic acts..
   
  Ray en Jean-Paul vinden dit leuk.
 2. Jean-Paul

  Jean-Paul Goochelaar

  Lid geworden:
  23 jun 2003
  Berichten:
  3.441
  Leuk Bevonden:
  1.362
 3. Ray

  Ray Goochelaar

  Lid geworden:
  1 jan 1970
  Berichten:
  868
  Leuk Bevonden:
  237
  Zoals ik je net zei: "Je hebt een hele mooie artistieke act laten zien" daar was toch iedereen het unaniem mee eens.
  en ja helaas dat je nog niet je grootste kunst stukken hebt laten zien maar reden te meer om hier je programma voor Nederland tijdig te posten. Want kunnen de vakidioten zeker van genieten.

   
 4. Eddy Smit

  Eddy Smit Goochelaar

  Lid geworden:
  12 nov 2004
  Berichten:
  352
  Leuk Bevonden:
  121
  Ik lees net via twitter dat MindMaster per direct van de buis gaat.. Toch jammer. Ik ben indertijd benaderd door de productie of De Magische Loge mentalisten kon leveren. Mijn nadrukkelijke mededeling was dat de echte vakkundige mentalisten zich niet makkelijk meer zouden lenen voor zo'n programma. Met vakmensen in de show als wel achter de schermen en in de jury zou het wellicht een kans van slagen hebben gehad. Jammer voor diegenen die droomden van een grootse carrière.
   
 5. torat

  torat Goochelaar

  Lid geworden:
  14 jul 2003
  Berichten:
  88
  Leuk Bevonden:
  8
 6. Danny Joseph

  Danny Joseph Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  31 aug 2004
  Berichten:
  4.054
  Leuk Bevonden:
  991
  Aparte uitspraak: "Ondanks de nodige inhoudelijke verbeteringen..."

  Kan aan mij liggen, maar ik heb tussen de 1e en 2e aflevering weinig verschil gemerkt. Mental Manga was pleite, maar dat is nog altijd maar één verbetering - en dan ook nog een die in de uitzending niet meer wordt toegelicht.
   
 7. Marc o

  Marc o Goochelaar

  Lid geworden:
  19 sep 2013
  Berichten:
  789
  Leuk Bevonden:
  223
  Kurt dank je wel voor je deelname, heb genoten van je act!
  Hoop dat je binnenkort ook eens de nederlandse kant op wil komen met je theatervoorstellingen!
   
  Ray vindt dit leuk.
 8. Marc o

  Marc o Goochelaar

  Lid geworden:
  19 sep 2013
  Berichten:
  789
  Leuk Bevonden:
  223
  Buiten Kurt, weet ik dat er nog een aantal deelnemers van Mind Masters hier op het forum actief zijn (of in ieder geval meelezen).
  Ik zou graag van hen horen hoe zij het hele traject beleefd hebben.

  Wie o wie laat wat van zich horen.....
   
  Ray vindt dit leuk.
 9. tom-krooshof

  tom-krooshof goochelaar

  Lid geworden:
  17 jan 2016
  Berichten:
  93
  Leuk Bevonden:
  17
  het is al weer een tijdje geleden dat Mindmasters gestopt is. ik ben zelf bij de eerste live uitzending geweest. ik heb daar een paar goochelaars gesproken en snapte het toen beter. het programma had een beetje wanhopig gevraagd naar mentalisten (kanidaten). dus dan ga je gewone goochelaars vragen die hier niet echt op zijn gespecialiseerd. deze moesten dan ook 12 verschilende mentalisten shows hebben (dat is veel) om mee te doen. wat het dan is, je bewaard je beste show voor het laatst de finale en dus de minder goede show begin je mee. ook werden de kandidaten (wie immers de show maken) niet betaald terwijl de mensen die daar de jassen aanpakken wel worden betaald. Het programma heeft de lat veel te hoog gelegd voor de kandidaten. hierdoor is de kwaliteit van de show op het begin laag en dus geen kijkcijfers. en dan kun je er op wachten dat de show stopt.

  ook vond ik het aftellen veel te overdreven, het leek wel of het nieuwjaar was. en dan moet je van het programma wel wat verwachten, en dan valt het ineens erg tegen wat je ziet in de show.

  Het is dus een optelling van een aantal factoren waardoor het programma tegen viel. de kandidaten zullen er ook niet blij mee zijn. heb je net 12 shows voorbereid en word het programma al stil gezet na de tweede uitzending. ook gaat je imago ook wel naar beneden omdat je niet je beste show hebt kunnen laten zien.

  de raad van 10 vond ik ook een bij elkaar geraapt zooitje. wat had boer geert daar te zoeken? zo nog wel meer namen te noemen. en dan had je ook nog Walter Rolfo en Uri Geller de publiek trekkers? Zij zaten ook maar gewoon de autocue op te lezen. dus tja wat is een mening dan nog.

  al met al is het had een goede show kunnen worden maar dan wel met een andere aanpak.
   

Deel Deze Pagina