Noodgedwongen het enige 'papieren' goochelvakblad

Discussie in 'Algemeen' gestart door Guinelli, 16 dec 2015.

 1. Guinelli

  Guinelli Goochelaar

  Lid geworden:
  23 jun 2005
  Berichten:
  97
  Leuk Bevonden:
  48
  Dag beste goochelvrienden,

  Ik heb met enige spijt moeten vernemen dat er besloten is om de Informagie enkel nog maar in een digitale versie uit te brengen. Ook al begrijp ik een aantal van de achterliggende redenen, toch betreur ik het en verkies ik nog steeds een naar verse inkt ruikend vakblad in handen te hebben met mooie foto's en boeiende inhoud.

  Noodgedwongen en zonder daar ooit naar gestreefd te hebben wordt de Escamoteur vanaf 2016 dus het enige gedrukte Nederlandstalige goochelvakblad, hoewel er van elke editie ook een digitale versie wordt beschikbaar gemaakt.

  Wie zijn activiteiten, evenementen, nieuwtjes, clubinformatie, effecten of wat dan ook toch graag nog gedrukt wil zien, mag het ons altijd bezorgen en dan nemen we het met plezier op in één van onze uitgaven. Wie het blad nog niet kent, kan eens kijken op www.escamoteur.be voor alle informatie of een kijkje nemen in de digitale versie van onze eindejaarsuitgave die tussen Kerst en Oudejaarsavond bij de abonnees in de brievenbus zal belanden. Glimmend, ouderwets, tastbaar, klassiek, maar o zo leuk :)

  Prettige eindejaarsfeesten en graag tot ziens! Klik op onderstaande link en enjoy!

   
 2. Eric Simonesz

  Eric Simonesz Goochelaar

  Lid geworden:
  19 jul 2005
  Berichten:
  942
  Leuk Bevonden:
  401
  Zeer, zeer eens!
   
  David Huizinga vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina