Rob en Emiel, grootmeesters binnen de kleinkunst!

Discussie in 'Algemeen' gestart door Eddy Smit, 17 nov 2016.

 1. Eddy Smit

  Eddy Smit Goochelaar

  Lid geworden:
  12 nov 2004
  Berichten:
  352
  Leuk Bevonden:
  121
  Waarom zouden ze vormen van cabaret eigenlijk kleinkunst noemen. Voor mij zou kleinkunst eigenlijk altijd met een hoofdletter geschreven moeten worden. Het brengen van deze kunstvorm is knap en het is voor de toeschouwer geweldig om bij te wonen. Kleinkunst is voor mij vaak intiem en gevoelig.

  In de nieuwe show van Rob en Emiel “Blow Me Away”, wist dit duo het intieme karakter uiterst goed neer te zetten. Na een reeks van shows met vaak harde grappen wisten zij nu de gevoelige snaar bij het publiek te raken. De show van Rob en Emiel vertelt een verhaal. Geheimzinnig, spannend en vol onverwachte effecten. Ik heb er altijd moeite mee als de inhoud van een show beschreven wordt. Daarom doe ik dat dan ook niet. De show moet een verrassing blijven. En dat was hij voor mij in ieder geval.

  Zoals voor Rob en Emiel te doen gebruikelijk is gaven zij na afloop in de ontvangstruimte van de prachtige Leidse Schouwburg, nog een extra show. Met veel humor maar vooral met hoogstaand magische amusement wisten zij het voltallige publiek nog zeker een uur in het theater vast te houden.

  Kortom wij hebben genoten en kunnen een ieder aanraden deze show te gaan bekijken.
   

Deel Deze Pagina