Uitbreiding op een illusie :)

Discussie in 'Even Voorstellen' gestart door Romen Rodriguez., 12 nov 2013.

 1. Romen Rodriguez.

  Romen Rodriguez. Goochelaar

  Lid geworden:
  30 apr 2013
  Berichten:
  168
  Leuk Bevonden:
  30
  hallo mijn naam is Romen Rodriguez.
  ik ben een goochelaar uit spanje , ik woon nu 9 jaar in nederland en ben ook 9 jaar bezig met goochelen.
  ik ben nu ook een youtube show in elkaar aan zeten wat binnenkort van start zal gaan.

  maar ik ben deze topic begonen omdat ik een uitbreiding heb gemaakt op een illusie. namelijk de mystery box. ik ga hier nu niet al te diep op in omdat ik de originele truck niet wil verklapen (voor de mensen die al niet zo lang bezig zijn met het vak) maar ik een zoort demo makken voor de illusie en op de markt brengen.

  ik heb 2 verschillende gemaakt 1tje standaart waar de doos zweeft en de vrouw eruit komt met een heele goede uitbreiding ( vereisd wel veel meer training als de gewone mystery box. maar om eerlijk te zijn eerste keer dat ik die truck op youtube zag wist ik gelijk hoe die ging en daar wou ik dus iets aan doen.

  de 2de versie is een verwisel truck warbij ik vasgeketend met hanboeien (echte) en kettingen in de doos ga zwaarden gaan door de doos heen de doos begint te zweven rondjes te draaien en het blijfd het zelfde principe plus de uitbreiding. uiteindelijk komt er een vrouw uit de doos.2 vrouwen ook mogelijk . je kunt er zelfs ontelbare mensen uit laten komen, en ik verschijn achter het publiek. ik heb een kleine prototiepe gemaakt allen voordat ik hem echt life vertoon wil ik hem perfectioneren.

  mijn vraag is: is er een of ander bedrijf waar ik de truck aan zou kunnen verkopen zodat ze het in de markt brengen? ik wou altijd een truck verzinen die ik op de markt wou brengen en toen ik deze had gemaakt toen zij ik dit is hem.dus wil ik het graag aan een bedrijf voor liggen en kijken of ze interesse hebben.

  hoop hier informatie erover te krijgen.
  Groetjes
  Romen Rodriguez.
   

Deel Deze Pagina