Vraag over speelkaartvragen

Discussie in 'Algemeen' gestart door Demious, 15 mrt 2017.

 1. Demious

  Demious Leek

  Lid geworden:
  14 jan 2017
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  1
  Helaas heb ik moeten merken dat maar heel weinig speelkaartwinkels zijn die reageren als de klant met iets komt dat niet gaat om het maken of afronden van een verkoop. Natuurlijk wil ik niet iedereen over dezelfde kam scheren, en de Nederlandse winkels die ik tot nu toe ken zijn hier ook zeker een uitzondering op, maar dan doel ik op bedrijven als CPCC, King Magic, Magic Makers, 4MP en tot zover alle webshops die ik heb gezien die hun verkoop dan weer via ebay laten gaan, ipv de webshop, Engelse, zowel als Amerikaanse...
  Daarnaast, van de webshops die wel reageren op een algemene vraag, zijn er tot nu toe eigenlijk geen die mijn vragen hebben kunnen beantwoorden wat betreft gebruikers-, zowel als verzamelaarsaspecten. Maar zeker als het gaat om de meer specifiekere vragen, zoals filosofieën achter ontwerpen, vragen over misdrukken, etc, die toch heel relevant zijn onder verzamelaars, kan ik nergens terecht. Buiten een kopie van het standaard praatje op de site van de producent, houdt het ver op.
  Je zou denken dat als er ergens liefhebbers voor zijn, dan is er een forum waar deze mensen samenkomen, maar ik kan ze niet vinden en de mensen die ik tot nu toe heb gevraagd, hebben ook mij niet verder kunnen wijzen.
  Maar ook op een forum als dit, waar zoveel mensen samenkomen die in hun vak/hobby zo afhankelijk zijn van speelkaarten, zou ik denken een speelkaarten-'corner' te kunnen vinden, maar schijnbaar is dit op een goochelforum niet relevant genoeg om er op verzamellaarsniveau op in te gaan.

  Daarom dat ik het hier nog maar eens mijn vraag opgooi.
  Is er hier iemand die mij kan vertellen waar ik heen kan gaan om een community te vinden waar verzamelaars, kenners en specialisten op het gebied van speelkaarten elkaar treffen?

  Cheers!
  Maarten
   
 2. Danny Joseph

  Danny Joseph Administrator
  Medewerker

  Lid geworden:
  31 aug 2004
  Berichten:
  4.054
  Leuk Bevonden:
  991
 3. Demious

  Demious Leek

  Lid geworden:
  14 jan 2017
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  1
  Ik heb er nu maar even snel doorheen gekeken, maar dit ziet er inderdaad erg interessant uit.
  Thanks, Danny! :)

  Edit: Helaas, je kunt alleen registreren met een speciaal email adres...
   
  #3 Demious, 15 mrt 2017
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2017
 4. Marc o

  Marc o Goochelaar

  Lid geworden:
  19 sep 2013
  Berichten:
  787
  Leuk Bevonden:
  223
  Speciaal?, ik heb mij prima kunnen registeren met het mailadres van mijn provider.
  Hotmail e.d zijn ze inderdaad niet gek op.
   
 5. Demious

  Demious Leek

  Lid geworden:
  14 jan 2017
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  1
  We zijn allemaal voort verplicht om met Gmail te werken, ivm smartphones en tablets, dus dat is tegenwoordig zo'n beetje de standaard. Hotmail en Yahoo geloof ik graag dat ze daar niet blij van worden, ik heb die ook al een hele tijd geleden buiten gegooid.
  Je hebt inderdaad een email van een provider nodig, maar waar ik woon heb ik geen andere keus dan Ziggo en gezien de hackers-terreur die ik daar al heb meegemaakt gebruik ik die ook al even niet meer. Dus ik zit vrij vast aan het gebruik van Gmail... En dat hoor ik ook van veel andere mensen.

  Dus als je de algemene standaard (Gmail) niet kunt gebruiken en je hebt geen optie om een email account van je provider te gebruiken, wat blijft er dan nog over?
   
 6. Wimhek11

  Wimhek11 Leek

  Lid geworden:
  25 jan 2016
  Berichten:
  20
  Leuk Bevonden:
  6
  Als je een ipad hebt of een iphone kan je apple mail ID gebruiken.
   
 7. Lodewijk de Widt

  Lodewijk de Widt Goochelaar

  Lid geworden:
  25 jun 2003
  Berichten:
  180
  Leuk Bevonden:
  14
 8. Demious

  Demious Leek

  Lid geworden:
  14 jan 2017
  Berichten:
  10
  Leuk Bevonden:
  1
  Thanks guys! :D
   

Deel Deze Pagina