Welkom op het nieuwe forum!

Discussie in 'Algemeen' gestart door Danny Michael, 15 jun 2003.

 1. Danny Michael

  Danny Michael Goochelaar

  Lid geworden:
  15 jun 2003
  Berichten:
  163
  Leuk Bevonden:
  0
  Beste Leden,

  Nogmaals ons excuus dat we bijna 2 weken offline zijn geweest. Maar nu er een nieuwe server is zijn we de komende 2 jaar voorlopig weer online. Omdat de oude forum-software niet op de nieuwe server te instaleren is, heb ik (Danny) besloten om zelf software te schrijven. Dit heeft als grote voordeel dat het forum geheel naar jullie wensen aangepast kan worden en dat het forum geheel geintegreerd kan worden in de gehele website in de toekomst. We hebben bij het ontwerp en het aantal functie aldoor het gelet op simpelheid. We willen een simpel en niet te ingewikkeld forum, waar gediscussierd wordt.

  Er zit alleen één maar aan, iedereen moet zich opnieuw aanmelden. Op zich is dit niet eens zo erg aangezien we erg veel inactieve leden hadden (zo'n 40%). Maar we kunnen nu ook gelijk het forum een stuk persoonlijker maken, doordat we een minimun profiel hebben ingesteld incl. foto. Tevens krijg je na aanmelding voor 'goochelaar' direct en automatisch bericht of je bent toegelaten tot de groep 'goochelaars'. Dus geen gewacht meer op emailtje van ons.

  Nu zullen veel van jullie denken, is dit niet zonde van alle berichten die op het oude forum zaten. We zullen in de loop van komende weken alle oude, kwalitatieve onderwerpen overzetten naar het nieuwe forum.

  Een aantal onderdelen en extra functies zijn nog in niet klaar. Deze komen in de loop van de komende 2 weken erbij. Alles werkt nu in princiepe, alleen de extra's komen nog.

  We hopen dus ook dat iedereen zich weer actief aanmeldt en weer actief mee gaat discussieren.

  Met vriendelijke groet,

  Danny Michael & Martijn van Berkel
   

Deel Deze Pagina