Wat is er Nieuw?

Laatste profiel berichten

heb artikelen te koop zoals een zweefact en een verwisselkist indien interesse bel mij 0475636038
Goede morgen Didge,

Mag ik vragen wat jouw favoriete routine is / wordt met de Quiver?
Want ik ben nog een beetje zoekende ...
Reactie mag ook op ary @ stapper. eu
Alvast dank!
didge
didge
Deel 1 Hallo Stapper, ik had vroeger zo'n handig two-side portemonneetje van Jay Sankey. De routine die ik daar deed was van enkele losse paperclips een kettinkje maken. Kreeg ik leuke reacties op. Heel visueel en had er een aardige patter bij. Het tweede was een coinswitch(euro-2euro) combinatie met een french drop variatie en terughalen van de coin .......
didge
didge
deel 2. De laatste was een wrapped coin produceren(munt en stukje flashpaper los in de quiver en vervolgens een paper wrapped coin produceren en dan het flash paper ook nog laten ' verdwijnen" . en een ander munt tevoorschijn laten komen. Nu probeer te kijken of ik de quiver ook voor mentalism kan gebruiken doormiddel van een billetswitch. Afijn, zijn de opties waar ik nu mee aan het spelen ben. Groet, Didge
Hoi Jeroen
Hoe gaat het met je.

Ben je gestopt met goochelen,.
Een van mijn zoons woont sedert een aantal jaren ook in Schijndel
Jeroen Wijs
Jeroen Wijs
Ja prima hoor. Schijndel is leuk om in te wonen. Tegenwoordig ben ik lid van Okito een goochel club in den Bosch daar die dichtbij Schijndel zit. Goochel nog wel eens. Prachtige hobby. Waarom was je gestopt?
P
Piet.de.Vaan
Ben gestopt bij Gonga gezien de afstand.Rini en Ton zijn mijn goochelvrienden en komen regelmatig al jaren bij elkaar om te goochelen etc..
Ben geen lid bij Okito omdat er in het het verleden een persoon tegen stemde en dat waren toen de regels zodoende geen lid. Nu geen interesse gezien leeftijd.
Succes bij Okito leuke groep .