Lezing Axel Hecklau Zondag 31 Maart 2019 bij Dynamite Magic Shop

René Geelen

Member+
18 mrt 2004
710
212
43
46
Velden
www.dynamitemagicshop.com
Axel Hecklau is een van de meest creatieve goochelaars van Duitsland. Hij gaf reeds meer dan 250 lezingen verdeeld over 20 landen wereldwijd (waaronder lezingen op het FISM, in het Magic Castle en op het FFFF congres).
Hij presenteert in deze lezing zijn laatste nieuwe creaties en verbeterde bestaande effecten voor gebruik op het podium, in stand-up en close-up situaties.
Zijn routines staan bekend om een sterke impact, eenvoud en een geniaal idee erachter. Leer hoe Axel denkt, zie hoe hij alles samenbrengt, van de logistiek tot hoe hij zijn zakken indeeld. Je leert hoe JIJ je eigen routines VELE MALEN sterker kunt maken.
Alle routines komen rechtstreeks uit zijn professionele repertoire en zijn dus honderden keren getest voor een live publiek.
Veel van zijn publicaties zoals onder andere zijn krantenroutine „Newsflash“, zijn één beker routine „Just a cup“ of de lepel en vork veranderingr the spoon fork "Spoonaround“ zijn door vele professionele goochelaars wereldwijd in hun acts opgenomen. Deze lezing is voornamelijk gericht op de stand-up / salongoochelaar.
Een centraal onderwerp is een checklist waarmee je zwakke punten in je routines kunt ontdekken om deze vervolgens te verhelpen of versterken.

Wat kun je onder andere verwachten in deze 2,5 uur durende lezing:
- MindVisit:
Een Tossed out deck wat ook gedaan kan worden met een kleine groep mensen en waarbij elke toeschouwer welke aan een kaart denkt zijn kaart te horen krijgt.

- Easy Cube:
Laat een toeschouwer met zijn magische krachten een gemixte Rubik's kubus oplossen of los deze razendsnel op (zonder enig geheugenwerk!).

- Destiny:
Een spelletje over een bestemming en vallende speelkaarten. Vul het podium met een normaal spel kaarten....

- Two: Fusion:
De perfecte (finale) routine voor je bruiloft-shows. Laat twee helften van twee verschillende speelkaarten samensmelten. Een prachtige souvenir voor zowel bruid en bruidegom.

-En nog veel meer...

-Wanneer : Zondag 31 Maart om 15.00 uur
-Waar : Café De Sport, Markt 7, Velden(NL)
-Dynamite Magic Shop is deze dag open van 13.00 - 14.45 uur.
 

Alex Buijk

Member+
Medewerker
10 mrt 2011
504
195
43
39
Gisteren was deze lezing. Helaas kon ik er zelf niet bij zijn maar ben wel erg benieuwd hoe het is geweest.
Iemand die geweest is en er iets over wilt vertellen?

Ik ben benieuwd.
 

Glenn

Member+
25 feb 2004
330
39
28
Guttecoven
www.glentertainment.nl
Was een leuke middag.

De lezing begon met hoe Axel zijn tafel had gemaakt. Daarbij lag de nadruk ook op hoe zijn tafel zowel efficiënt is voor dagelijks transport / opslag én er toch goed uit ziet voor publiek.

Daarna volgden nog enkelen van bovengenoemde routines, vergezeld van belangrijke opmerkingen.
De checklist voor zwakke punten kwam helaas enkel aan bod in zijn lecture notes.

Axel stelt zijn creaties overigens niet ter beschikking aan dealers. Mocht je interesse hebben, neem dan een kijkje op zijn webshop. Daar zijn de trucs te bestellen. Mocht je zijn trucs op een andere plek aangeboden zien, dan zijn het ofwel slechte kopieën of doorverkochte exemplaren.

Ik ga nu in ieder geval een mooie oplossing op de vraag "Kun je een truc uitleggen" in mijn repertoire opnemen.
 
  • Like
Reactions: Alex Buijk