NMU Jeugdweekend 2019 (18 t/m 20 oktober 2019)

Het NMU jeugdweekend 2019 staat weer voor de deur!

Een grote groep docenten staat te popelen om de meest geweldige workshops te verzorgen.
Het zou hartstikke leuk zijn als er weer veel junioren dit jaar (wederom) aanwezig zijn bij het mooiste evenement van het jaar.
Van 18 t/m 20 oktober is ook dit jaar Lunteren weer het meest magische plekje van Nederland.

Inschrijven via www.ticketkantoor.nl/shop/NMUjw19
Ben je ouder dan 18 maar wel al eerder mee geweest? Ook dan ben je van harte welkom om dit jaar weer mee te doen! Schrijf je gewoon in, er is ook voor jou voldoende te leren!

Leiding
Kees Ros heeft besloten na 13 jaar het stokje over te dragen, maar ik ben blij te kunnen zeggen dat Arjan van Vembde deze belangrijke plek heeft overgenomen.

Kernteam
De organisatie is al druk bezig met voorbereiden. Met een mooi fris team zal het ook dit jaar een geweldig, gezellig, leerzaam, fantastisch adembenemend en magisch weekend worden. De organisatie bestaat uit Bert Wijnholds, Kevin Ike, Jordy ijzerman (theatertechniek; stage manager) Danny Luyten, Govert Komin, Simon van Rhee, Lucas van Straten (kampleiding), Jorrit Schooneman, Kaj Uhl (planning en PR) Jane & Jan van Stralen en Mathilde van der Voort (catering).

Breder dan het trucje
Het jeugdweekend is voor jeugd van iedere leeftijd en niveau leerzaam, om die reden hebben we dit jaar nog meer docenten met verschillende disciplines bij elkaar. Pieter de Jong (muziekdocent) komt met een bus vol muziekinstrumenten om samen met Liset Stokx (dramadocent), Woedy Woet (magisch theatermaker) en jullie te werken aan de eindshow.

Marco Bonisimo en Guido zijn twee nieuwe namen voor het jeugdweekend, zij gaan op een heel bijzondere manier werken aan presentatie van acts. En Arjan zal het "leren" zelf stimuleren.

Voorproefje
De volgende docenten zijn er sowieso bij: Arjan van Vembde, Igor de Kort, Peter Pelikaan, Michael Divano, Simon van Rhee, Lukas Verstraete, Danny Luyten, Marco Bonisimo, Guido van Hout, Woedy Woet, Pieter de Jong, Liset Stokx, e.v.a.

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn horen we die graag!

Kijk voor meer informatie op www.denmu.nl/goochelkamp
en schrijf je in via www.ticketkantoor.nl/shop/NMUjw19
 
Volgend weekend is het zo ver, het junior goochelweekend!

Een weekend lang krijg je les in magische technieken en als je een bestaande act hebt kan je met professionele coaches je act verbeteren.
Coaches zoals Woedy Woet, Michael Divano, Danny Luyten en Hilbert Geerling staan dan voor je klaar.

Er zijn nog plaatsen voor dit weekend, dus ga snel naar www.denmu.nl om jouw ticket te boeken voor dit leerzame weekend!


6393